شرایط مهاجرت و اخذ اقامت اروپا از طریق پیوستن به خانواده در کشور ترکیه

 

شما میتوانید با اخذ اقامت ترکیه ازمزایای تحصیل رایگان استفاده کنیدمشغول کار شوید.نسبت به افتتاح حساب بانکی در کشور ترکیه اقدام کنید.بدون هیچ محدودیتی تجارت در کشور ترکیه نمایید.از تسهیلات بانکی استفاده کنید.از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی بهره مند شوید.نسبت به خرید املاک اقدام در کشور ترکیه نمایید. از مارک تجاری اروپایی استفاده کنید..امکان افتتاح حساب شرکتی و شخصی در کشور ترکیه برای شما فراهم میشود.اخذ ویزا برای کشورهای آمریکا ؛انگلستان و کانادا آسانتر خواهد بود.همه اعضای خانواده با اخذاقامت اروپا از مزایای اقامت اروپا بهره مند میشوند.با اخذ اقامت در کشور ترکیه ,کشورهای اروپایی (اقامت اروپا).هیچگونه محدودیت سنی جهت اخذ اقامت اروپا از طریق کشورهای اروپایی وجود ندارد.پس از سپری شدن پنج سال از طریق کشورهای اروپایی می توانید در خواست تابعیت نموده و پاسپورت دوم خود را (پاسپورت اروپایی)دریافت نمایید.

اخیرا قوانین الحاق خانواده سخت تر شده است. درقوانین جدید شروط تازه ای برای اعطای اقامت به خانواده در نظر گرفته شده است، شروط سخت تری برای الزامات مالی تعیین شده است. اصلی ترین موضوع در قوانین الحاق خانواده آن است که فردی که در اروپا زندگی می کند و خواهان آن است که همسر/ شوهر یا فرزند ان خود را به اروپا بیاورد، بایستی بتواند با ارائه مدارک معتبر نشان دهد که سال قبل به اندازه کافی درآمد داشته است. همچنین باید بر اساس مداراک نشان دهد که سال آینده نیز از درآمد کافی برخوردار خواهد شد. در همین رابطه در قوانین جدید شرط دیگری تعیین شده مبنی بر اینکه فرد متقاضی که دراروپا زندگی میکند نباید هزینه زندگیش از طریق اداره تامین اجتماعی یا همان سوشیال تامین شود.
قانون شرط چهار ساله الحاق خانواده، شامل فردی است که در اروپا زندگی می کند، یا متقاضی خود پناهنده باشد و به دلایل نوع دوستانه (دلائل انسانی) یا بدلائل قانون الحاق خانواده در اروپا اقامت داشته باشد. این فرد بایستی قبل از اینکه به اعضای خانواده اش اجازه اقامت داده شود، خودش ۴ سال سابقه کار یا تحصیلات در اروپا را داشته باشد.

بر اساس قوانین قدیم، یکی از تبصره های قانون الحاق خانوادگی آن بود که استثنائاتی برای سقف الزامات مالی تعیین شده برای همسران و یا همزی های اروپای وجود داشت اما در قانون جدید این تبصره نیز از میان برداشته شده است. این مورد در باره فرزند، همسر و یا همزی در طی سه سال که میتوانستند اجازه اقامت دائم را کسب کنند نیزصدق می کند.

شما میتوانید با حضور در دفتر ما و مشاوره و پرکردن فرم ارزیابی شرایط خود را با روشهای قانونی مهاجرت کشورهای اروپایی مقایسه کنید و مناسبترین روشها را با توجه به واقعیتهای زندگی و شرایط اعلام شده طوری انتخاب کنید که پروسه اخذ اقامت تا ۵ سال رسیدن به شرایط اقامت دائم دچار مشکل نشود و در واقع روشی را ما به شما پیشنهاد میکنیم که با شرایط شما برای اخذ اقامت دائم اروپا مطابقت دارد.

اطلاعات بیشتر را از سایت ما مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر www.caspianmohajer.com دریافت کنید.

جهت هماهنگی جلسه مشاوره با همکاران مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر با تلفنهای ۱۳-۲۲۸۸۷۸۱۱ تماس حاصل فرمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *