مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش:

لازم است ابتدا فرصت ها و نقاط قوت اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش و مزیتهای آن را یرای شما توضیح دهیم؛ضمنا توجه کنید که کلیه روشهای اشاره شده در خصوص اقامت اروپا یا کشور اتریش  کاملا قانونی بوده و توسط وکلای حقوقی گروه مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر از مراجع معتبر قانونی اصلی و بروز شده استخراج شده است

شمابایدبه این نکته مهم و کلیدی توجه کنید که به هر روش و از طریق هر کشوری اجازه اقامت قانونی اروپا را بدست آورده باشد مشمول تمام مزیتهاو فرصتها ی پیش آمده ناشی از قوانین شنگن هستید مطابق مفاد قانونی معاهده شنگن ؛با اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش ؛شما میتوانید بدون اخذ ویزا به کلیه کشورهای اروپای عضو شنگن به آسانی سفر کرده و از فرصت کار؛ تحصیل و زندگی بهره مند شوید؛ فرزندان زیر ۱۸ سال شما با داشتن اقامت اروپا یا کشور اتریش  از مزایای تحصیل رایگان در هر کشور عضو بهره مند میشوند.و با بهره مندی از اقامت اروپا یا کشور اتریش  ازامکانات رفاهی تفریحی ؛اجتماعی و درمانی رایگان استفاده میکنند؛بدون اخذ ویزا به ۱۵۰ کشور جهان سفر میکنید و مهم تر آنکه با داشتن اقامت اروپا یا کشور اتریش  در کشوری با ثبات سیاسی و اقتصادی و در امنیت کامل زندگی میکنید؛ دیگر مزیتهای اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش  امکان باز کردن حساب در کلیه بانکهای اروپایی و سایر بانکهای جهانی برای شما فراهم است ؛اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش  فارغ از محدودیت سنی متقاضیان است و به دانستن زبان انگلیسی و مدرک زبان نیاز ندارید.در عرض چند سال امکان تابعیت و اخذ پاسپورت دوم نیز فراهم است.

روش های اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا یا کشور اتریش

  • روش ثبت شرکت در اروپا یا کشور اتریش
  • اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش بر اساس خرید ملک
  • مهاجرت و اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش از طریق ازدواج
  • مهاجرت و اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش بر اساس سرمایه گذاری اوراق قرضه
  • اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا یا کشور اتریش از طریق کار
  • اخذ اقامت و مهاجرت اروپا برای متخصصان و محققان
  • اخذ اقامت و مهاجرت اروپابرای ورزشکاران و هنرمندان

روش ثبت شرکت در اروپا یا کشور اتریش

یکی از سریع ترین و بهترین روشی که به کشورهای اروپایی می توان مهاجرت کرد و اقامت کشور اروپایی را دریافت کنید  از طریق ثبت شرکت و فعالیت های اقتصادی می باشد .با دریافت اقامت اروپا یا کشور اتریش  ازطریق  یکی از کشورهای اروپایی با روش ثبت شرکت  به شما این فرصت را می دهد که به کل کشورهای اتحادیه  اروپا وعضو شنگن کار ،تحصیل، زندگی و سفر کنید.

اخذ اقامت بر اساس خرید ملک در اروپا یا کشور اتریش

یکی دیگر از روش های اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا یا کشور اتریش  براساس خرید ملک  می باشد و شما خواهید توانست در کشور های اروپایی با در نظر گرفتن ضوابط و حد و مرزهای قانونی اتخاذ شده ویزا اقامت خود و خانواده تان را از طریق خرید ملک اروپا را از یکی از کشورهای اروپایی شنگن بدست اورید.اخذ اقامت از طریق خرید ملک در اروپا یا کشور اتریش  نظر به  اینکه نسبت به ملک یا آپارتمانی که خریداری کردید استوار است می توانیم این قول را به شما بدهیم که کمترین دردسر و برجسته ترین مسیر برای دریافت اقامت اروپا یا کشور اتریش  را در بین سایر روش ها ی اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش  را دارد.

اخذ اقامت ومهاجرت به اروپا یا کشور اتریش از طریق ازدواج

روش دیگر را که به عنوان شرایط  مهاجرت به اروپا یا کشور اتریش   و اخذ ویزا می توان به ان اشاره کرد گرفتن اقامت و تابعیت آن کشور از طریق ازدواج با فردی که تبعه ی یکی از کشور های اروپایی می باشد .لذا بر طبق قوانین و اصول ازدواج درکشور های اروپایی، شرایط مهاجرت به اروپا یا کشور اتریش  و اخذ ویزا  از طریق ازدواج به این صورت می باشد که اگر شما به عنوان یک شخص خارجی با فردی که تابعیت کشوراروپا  را دارد، ازدواج کنید برای شما میسر است که  اقامت کشور و در ثانی به تابعیت آن  کشور دست پیدا کنید. اما نکته ی اساسی و اصلی این است که در قدم اول مدارک و مستندات ازدواج شما کاملا قانونی باشد و بتوانید پرونده صحیح را به افراد سفارت و اداره مهاجرت ارائه و تحویل دهید که برای انها قابل قبول باشدو پس از صدور ویزای ، شما این اجازه را دارید که وارد ان کشور شوید و اقامت داشته باشید.

مهاجرت بر اساس سرمایه گذاری اوراق قرضه در اروپا یا کشور اتریش

یکی دیگر از فرصتهای استثنایی برای افرادی که برنامه گرفتن و اخذ اقامت دائم ازاتحادیه اروپا را دارند روش سرمایه گذاری با خرید اوراق قرضه می باشد. روش اخذ ویزا و دریافت اقامت اروپا یا کشور اتریش  با خرید اوراق قرضه  از به روزترین و جالب ترین و امن ترین روش های اخذ ویزا می باشد  و بدین صورت است  که با خرید اوراق قرضه از کشور های اروپایی می توانید اقامت اروپا یا کشور اتریش  را دریافت کنید.رسیدن و دستیابی به اقامت دائم اروپا از طریق خرید اوراق قرضه تا حدودی شبیه به روش اخذ ویزا از طریق با خرید ملک  می باشد که که بسیار ساده و سریع است. تنها مسئله اساسی و حائز اهمیت که برای پذیرفته شدن روند قانونی این مدل سرمایه گذاری وجود دارد و باید به ان دقت کرد این است که مقدار وجه که برای سرمایه گذاری و اوراق قرضه را خریداری کرد ه اید قانونی و تضمین شده باشد.

اخذ اقامت از طریق کار در اروپا یا کشور اتریش

روش  دیگری که برای اخذ ویزا و اقامت اروپا یا کشور اتریش  می توانیم پیشنهاد کنیم ، اخذ اقامت اروپا یا کشور اتریش  از طریق کار می باشد.افرادی که قصد مهاجرت به اتحادیه اروپا به واسطه ی اشتغال به کار و دریافت ویزای کار و اقامت دائم دارند می بایستی واجد شرایط یکی از چندین شیوه اخذ ویزا باشد. یکی از راهها پذیرفته شدن توسط کارفرمایی که در یکی از کشور های اتحادیه اروپا عضو شنگن دارای شرکتی معتبر است و همچنین تقاضا بدهد که می توانید در کشور های اروپایی اقدام به اخذ اقامت دائم کنید .لذا شرط اساسی که حائز اهمیت می باشد این است که نباید فرد تبعه ی وجود داشته باشد که بتواند به جای شما ان شغل را انجام دهد به این معنا که اگر شخصی وجود داشته باشد که با حرفه و تخصص شما بیکار باشد ، شما نمی توانید ازاین طریق مهاجرت کنید لذا کارفرما می بایستی تقاضای خود را به مدت ۶ ماه در اتحادیه اروپا آگهی کند  ،به مدت ۳ ماه در کشور خود و بعد از ان در اتحادیه اروپا و در این صورت اگر در این مدت اگهی نیروی کاری ار افراد تبعه درخواست نداد ، کارفرما امکان این را دارد از شما دعوت به همکاری کند.و می توانید برای اخذ ویزا اقدام نمایید.شیوه دیگری که می توانید برای اخذ ویزا از طریق کار اقدام نمایید مربوط به افرادی است که دارای تخصص در سطح عالی ویا تحصیلات خاص و ویژه ای دارند این موقعیت را در اختیار دارند که از طریق جستجو ی شغل در اتحادیه اروپا اقدام کنند .این نوع اخذ اقامت با ویزای job seeker  خوانده می شود بدین ترتیب شما به واسطه ی ویزای job seeker این امکان را به شما می دهد که بتوانید از ۶ ماه تا یکسال به آن کشور مهاجرت کنید و در آنجا به راحتی  زندگی و کار کنید.

اخذ اقامت برای متخصصان و محققان ورزشکاران و هنرمندان در اروپا یا کشور اتریش

روش های خاص و متعدد دیگری نیز برای اقدام کردن به اخذ ویزا و اقامت در اتحادیه اروپا  و یا کشور اتریش وجود دارد که مربوط به روش اخذ اقامت برای متخصصان ،محققان ، ورزشکاران و هنر مندان می باشد .که اخذ این دست ویزاهای اقامتی که تحت شرایط بسیار خاصی می باشد برای افرادی که دارای این شرایط می باشند بسیار ساده و راحت می باشد .که در صورتی که تمایل داشته باشید از این طریق اقدام به اخذ ویزا در اروپا یا کشور اتریش نمایید، می توانید با تماس به دفتر ما اطلاعات بیشتری را در این خصوص داشته باشید و این اطلاعات را در اختیار شما بگذاریم.

در شرکت مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر به شما اطمینان میدهیم که هیچ عمل غیر قانونی برای شما انجام نخواهد شد و تمام مسائل اخذ اقامت اتریش و مهاجرت به اتریش  به روش ۱۰۰ % قانونی برای شما انجام خواهد شد .

تلفن های تماس دفتر ما در تهران : ۲۲۸۸۷۸۱۱ – 22887812 – 22887813 – 22879934 -22879936 -22871424

ساعات کاری ما : روزهای شنبه الی چهارشنبه ۹٫۳۰ الی ۱۸ و روزهای پنج شنبه ۹٫۳۰ الی ۱۳ میباشد

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاسپین مهاجر هیچ فعالیتی در خصوص امور کاریابی و یا ویزا کار انجام نمیدهد .