مهاجرت به بلژیک از طریق کار

مهاجرت به بلژیک از طریق کار در بلژیک

بسیاری از افراد در ایران تبحر و تخصص در زمینه های مختلفی دارند که این افراد تمایل دارند با توجه به تخصص و مهارت خود در اروپا یا کشور بلژیک مشغول به کار شوند چه بسا اشخاصی نیز در ایران کارمند می باشند و آنها نیز تصمیم می گیرند که در اروپا یا کشوربلژیک  به واسطه ی تخصص ، تحصیلات و یا تجربه ی کاری که دارند مشغول به کار بشوند. این افراد می بایستی به چند نکته اساسی هنگامی که می خواهند از این طریق اقدام به اخذ ویزا اروپا یا کشور بلژیک  کنند ، مد نظر داشته باشند.اقامت اروپا یا کشور  بلژیک از طریق کار به چند دسته تقسیم می شود .

روش اول برای گرفتن اقامت از طریق کار به صورت خود اشتغالی می باشد ، برخی افراد هستند تبحر و تخصص شان در زمینه ی فعالیت های خدماتی ومشاغل مهارتی  است به عنوان مثال افرادی که باتری ساز هستند ویا تعمیرات خودرو انجام می دهند همچنین افرادی که  درانجام  کارهای ساختمانی تبحر دارندو غیره . که این اشخاص مایلند  به صورت  خود اشتغالی در اروپا یا کشوربلژیک  مشغول به کار شوند،که از این روش اقدام کردن برای اخذ ویزا و گرفتن اقامت  به صورت خود اشتغالی قابل انجام می باشد لازم به ذکر است که شغل هایی قابل قبول است که فرد به تنهایی و به صورت خود اشتغالی قابل انجام باشد.

همچنین  افرادی که توانایی برنامه نویسی با کامپیوتر را دارند واشخاصی در بورس کار می کنند و همچنین افرادی که مهارت و سر رشته در تعمیرات و نگهداری کامپیوتر دارند وبعلاوه اشخاصی که تحصیلات و تخصص در رشته ی حسابداری را دارند و تمامی اشخاصی که دارای مهارتهایی از این دست هستند که می توانند با شرکت های  مختلف همکاری کنند و این قبیل  خدمات را ارائه دهند ودر ثانی گاها مایل نیستند به صورت تمام وقت در آن شرکت کار کنند ما  به این افراد پیشنهاد می کنیم که این روش مهاجرت از طریق خود اشتغالی  مناسبترین و معقول ترین  راه حل  برای اخذ اقامت و مهاجرت به اروپا یا کشور بلژیک  می باشد.

روش دوم برای گرفتن اقامت  مهاجرت از طریق ثبت شرکت است ، ممکن است چند نفر در ایران با یکدیگر شریک باشند و تمایل داشته باشند از طریق ثبت شرکت به کشور های اروپا یا کشوربلژیک یی مهاجرت کنند در حالتی که افراد از طریق ثبت شرکت به اروپا یا کشوربلژیک  مهاجرت می کنند اجازه ی کار در اروپا یا کشوربلژیک  از طریق همان شرکتی است که در اروپا یا کشور بلژیک ثبت کرده اند چه بسا افرادی نیز تمایل به ثبت شرکت در اروپا یا کشور بلژیک را دارند ولیکن در ایران شرکت ثبتی ندارند و با قوانین و راهکارهای چگونگی مدیریت کردن ونحوه ی کار در یک شرکت آگاهی ندارند این افراد می بایستی موضوع شرکت خود را در رابطه با فعالیتی که در ایران انجام می دهند  تعریف کنند .لازم به ذکر است که این روش نیز روش بسیار معقول و قانونی می باشد برای اخذ اقامت اروپا یا کشوربلژیک  .

سومین روش که بسیاری افراد تمایل به انجام دادن آن را دارند  این است که فرد به اروپا یا کشور بلژیک مهاجرت کند و در شرکت ثبتی در اروپا یا کشور بلژیک مشغول به کار شوند . شما می بایستی یک پیشنهاد شغلی از فرد کارفرمایی دریک شرکت  اروپا یا کشوربلژیک داشته باشید .و مسئله ی مهم و اساسی که در این راستا وجود دارد این است که آن فرد کارفرما باید اثبات کند که شخصی در اروپا یا کشور  بلژیک نیست که برای آن شغل مناسب باشد که اثبات کردن این قضیه بسیار مشکل می باشد چرا که کارفرما به مدت ۳ ماه در آن کشور و ۳ ماه در کل اتحادیه اروپا یا کشور بلژیک  آن موضوع شغلی را آگهی کرده باشد و اگر افرادی برای همکاری مراجعه کرده باشند کارفرما به صورت قانونی بتواند با متقاضیان مخالفت کند .پس اگر افراد علاوه بر اینکه پیشنهاد شغلی در این چنین شرایطی را داشته باشند کارفرما نیز باید درامدی را به شخص پیشنهاد کرده باشد که این درآمد از نظر قانون مکفی باشد یعنی حقوق پیشنهادی اش قابلیت زندگی در کشور بلژیک را داشته باشد. با این حال اگر فردی این موقعیت راداشته باشد می تواند برای گرفتن ویزا و اقامت دائم در کشور بلژیک اقدام کند در غیر این صورت اگر شما فردی باشید که مستعد این گزینه باشید و در اروپا یا کشور بلژیک به شما نیاز داشته باشند و برای اینکه بتوانید از فرصت های انجام مصاحبه در شرکت های مختلف استفاده کنید و شرکت کنید و همچنین به دنبال کار در اروپا یا کشور بلژیک بگردید می توانید از طریق گرفتن ویزای جستجوی شغل یا jobseeker ویزا اقدام کنید .jobseeker  ویزایی است که برای سفر به اروپا یا کشور بلژیک  به مدت ۶ ماه تا یکسال برای شما صادر می شود و این امکان را به شما می دهد که با آن ویزا در اروپا یا کشوربلژیک زندگی کنید و به جستجوی شغل بپردازید کما اینکه لازم به ذکر است افرادی می توانندjobseeker ویزا را دریافت کنند که شرایط مندرج شده مربوطه را داشته باشند . این روش نیز مسیر مناسبی است برای گرفتن اقامت دائم در کشور بلژیک   می باشد.

اگر قصد گرفتن اقامت دائم از طریق کار با هریک از سه روش فوق  هستید ما در شرکت مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر به شما اطمینان میدهیم که هیچ عمل غیر قانونی برای شما انجام نخواهد شد و تمام مسائل اخذ اقامت بلژیک از همه روشها  بصورت ۱۰۰ % قانونی برای شما انجام خواهد شد .

تلفن های تماس دفتر ما در تهران : ۲۲۸۸۷۸۱۱ – 22887812 – 22887813 – 22879934 -22879936 -22871424

ساعات کاری ما : روزهای شنبه الی چهارشنبه ۹٫۳۰ الی ۱۸ و روزهای پنج شنبه ۹٫۳۰ الی ۱۳ میباشد

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *