مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل در فرانسه

مهاجرت به فرانسه ازطریق تحصیل در فرانسه

نظر به اینکه بسیاری افراد متقاضی ادامه تحصیل در کشور فرانسه با این فرض که جز اتحادیه اروپایی هستند و از این طریق نیز تمایل به اخذ اقامت دائم اروپا را دارند. نکته حائز اهمیتی که این دست متقاضیان برای اخذ اقامت دائم از طریق تحصیل در کشور فرانسه باید مطلع باشند این است که صرفا از طریق تحصیل در کشور فرانسه   نمی توانید به صورت مستقیم اقامت و تابعیت اروپا را اخذ کنید.بلکه شما می توانید به صورت غیر مستقیم از این طریق اقدام به اقامت اروپا را در خواست دهید.به طور واضح و دقیق تر می توان این گونه بیان کرد که اگر مایلید اقامت دائم خود را به واسطه ی تحصیل در کشور فرانسه  بگیرید در قدم اول باید در یکی از کشور های اتحادیه اروپا به عنوان مثال کشور فرانسه برای تحصیل اقدام کنید و به کشور  فرانسه  بروید مدت دوره برای هر مقطع تحصیلی را در کشور فرانسه به اتمام برسانید و بعد از تحصیل به شما این فرصت داده می شود که به جستجو شغل در کشور فرانسه  ویا در کل اتحادیه اروپا بپردازید.اگر شغلی را با احتساب به مدتی که فرصت دارید (معمولا بین ۶ ماه تا یکسال می باشد) بدست اوردید اکنون  می توانید بر اساس آن شغل در خواست اقامت در کشور فرانسه بدهید. لیکن مسئله بدیهی و مبرهنی که بسیار اساسی و مهم است که در طول تحصیل در کشور فرانسه نباید آن را فراموش کنید و چه بسا می بایستی به ان دقت کنید این است که مسلما اگر بخواهید در یک شرکت مشغول به کار شوید مدرک تحصیلی شما از کشور فرانسه  به تنهایی ضامن پذیرش شما نیست ،بلکه سابقه تحصیلی در کشور فرانسه  ومهارت شغلی و  تخصص و تبحری که در طول دوره ی تحصیل در کشور فرانسه  بدست آورده اید سندی است که برای پذیرفته شدن شما اکتفا می کند . مسلما هر چه قدر مهارت و تخصص شما در رشته تحصیلی  بیشتر باشد ضریب موفقیت شما در گرفتن اقامت دائم در کشور فرانسه افزایش می یابد. ضمنا علاوه برمهارت و تبحر کسب کرده در زمینه تحصیلی  در کشور فرانسه می بایستی رشته ی تخصصی شما در اروپا پر متقاضی نیز باشد در نتیجه قبل از ادامه تحصیل در رشته ی تحصیلی در کشور فرانسه مورد نظرتان تمام جزئیات بازار کار و رونق آن را در اتحادیه اروپا بررسی کنید .با رعایت کردن این دو شرط شخص می تواند در محاسبه به صورت عالی خود را پرزنت کرده و مجوز اقامت دائم کشور فرانسه  در اتحادیه اروپا را از این طریق دریافت کند.

علاوه بر شیوه ها و روش هایی که برای اخذ ویزا و اقامت  دائم در کشور فرانسه در  اروپا  در بالا ذکر شد،همچنین در خصوص اینکه شما در کشور های مختلف اروپا قصد ادامه تحصیل دارید نکاتی را باید در نظر بگیرید .عموما دانشگاه های اروپا در کشورفرانسه  هزینه ایی را از متقاضاییان خارجی و غیر تبعه اروپا برای اجازه دادن به تحصیل کردن در کشور فرانسه   از افراد در دانشگاه از انها می گیرند مگر در شرایطی که خود دانشگاه کشور فرانسه در اروپا به فرد بورسیه تحصیلی بدهد که این خود مستلزم دارا بودن رزومه مورد قبول  با توجه به معیارها و ویژگی های وضع  شده برای دانشگاه می باشد در غیر صورت فرد می بایستی هزینه ی بسیار زیادی را برای تحصیل به دانشگاه در کشور فرانسه  بپردازد .که گاهی اوقات شخص ترجیح می دهد در ازای پرداخت هزینه ی تحصیل در کشور فرانسه ، اقدام به ثبت شرکت و اقدامات از طریق اولیه را در کشور فرانسه  انجام دهند در ثانی مدت زمانی را که در آن کشور   فرانسه به عنوان زمان تحصیل گذرانده فرصت این را دارد که اقامت دائم خود را  در کشور فرانسه  بگیرد.

نکته ی قابل مطرح دیگری که مربوط به شرایط تحصیل در دانشگاه های اروپا می باشد این است که هزینه ی تحصیل در کشور فرانسه برای افرادی که تبعیت و اقامت اروپا را دارند ناچیز و گاها رایگان است فلذا اگر متقاضی اقامت اروپا را داشته باشد می تواند به صورت رایگان در هر کدام از دانشگاه های اروپا بعضا دانشگاه فرانسه تحصیل کند.

در آخر متقاضیان برای ادامه تحصیل در دانشگاه های اروپا این مسئله را باید به جد در نظر داشته باشند که از چه سنی شروع به تحصیل دریکی از دانشگا ه های اروپا به عنوان مثال کشور فرانسه  می کنند زیرا که لازمه ی پذیرفته شدن شخص بعد از اتمام تحصیل در کشور فرانسه  ، در شرکت و مشغول به کار شدن در کشور فرانسه  وی در انجا فاکتور سن می باشد ،بهترین سن برای پیدا کردن شغل در اروپا زیر ۳۰ سال می باشد مگر در شرایط خاص و فوق العاده ای که فرد بسیار متخصص و متبحر می باشد.

لذا صرفا تحصیل کردن در یک کشورفرانسه  دراتحادیه اروپایی مزیتی برای صدور اجازه اقامت اروپا در کشور فرانسه به شمار نمی رود اما مدت زمان حضور و زندگی در کشورفرانسه  به سبب تحصیل به شرطی که نهایتا منجر به کسب شغل گردد و مدت زمان حضور در کشور فرانسه به حد نصاب زمان مورد نیاز مطابق با قانون اقامت و مهاجرت کشور فرانسه برسد میتواند زمینه ساز صدور اجازه اقامت در کشورفرانسه  و درمجموع اتحادیه اروپاگردد.مثلا یکی از روشهای اخذ اقامت کشور فرانسه زندگی کردن بیش از ۵ سال در فرانسه است.لذا چنانچه در فرانسه پذیرش تحصیلی بگیرید و تا ۵ سال آنجا زندگی کنید و در انتها شغل مناسب پیدا کنید میتوانید در خواست اقامت در کشور فرانسه  بدهید.

در شرکت مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر به شما اطمینان میدهیم که هیچ عمل غیر قانونی برای شما انجام نخواهد شد و تمام مسائل اخذ اقامت فرانسه از طریق تحصیل و مهاجرت به فرانسه  از طریق تحصیل به روش ۱۰۰ % قانونی برای شما انجام خواهد شد .

تلفن های تماس دفتر ما در تهران : ۲۲۸۸۷۸۱۱ – 22887812 – 22887813 – 22879934 -22879936 -22871424

ساعات کاری ما : روزهای شنبه الی چهارشنبه ۹٫۳۰ الی ۱۸ و روزهای پنج شنبه ۹٫۳۰ الی ۱۳ میباشد

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *