مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل در لیتوانی

مهاجرت به لیتوانی ازطریق تحصیل در لیتوانی

نظر به اینکه بسیاری افراد متقاضی ادامه تحصیل در کشور لیتوانی با این فرض که جز اتحادیه اروپایی هستند و از این طریق نیز تمایل به اخذ اقامت دائم اروپا را دارند. نکته حائز اهمیتی که این دست متقاضیان برای اخذ اقامت دائم از طریق تحصیل در کشور لیتوانی باید مطلع باشند این است که صرفا از طریق تحصیل در کشور لیتوانی   نمی توانید به صورت مستقیم اقامت و تابعیت اروپا را اخذ کنید.بلکه شما می توانید به صورت غیر مستقیم از این طریق اقدام به اقامت اروپا را در خواست دهید.به طور واضح و دقیق تر می توان این گونه بیان کرد که اگر مایلید اقامت دائم خود را به واسطه ی تحصیل در کشور لیتوانی  بگیرید در قدم اول باید در یکی از کشور های اتحادیه اروپا به عنوان مثال کشور لیتوانی برای تحصیل اقدام کنید و به کشور  لیتوانی  بروید مدت دوره برای هر مقطع تحصیلی را در کشور لیتوانی به اتمام برسانید و بعد از تحصیل به شما این فرصت داده می شود که به جستجو شغل در کشور لیتوانی  ویا در کل اتحادیه اروپا بپردازید.اگر شغلی را با احتساب به مدتی که فرصت دارید (معمولا بین ۶ ماه تا یکسال می باشد) بدست اوردید اکنون  می توانید بر اساس آن شغل در خواست اقامت در کشور لیتوانی بدهید. لیکن مسئله بدیهی و مبرهنی که بسیار اساسی و مهم است که در طول تحصیل در کشور لیتوانی نباید آن را فراموش کنید و چه بسا می بایستی به ان دقت کنید این است که مسلما اگر بخواهید در یک شرکت مشغول به کار شوید مدرک تحصیلی شما از کشور لیتوانی  به تنهایی ضامن پذیرش شما نیست ،بلکه سابقه تحصیلی در کشور لیتوانی  ومهارت شغلی و  تخصص و تبحری که در طول دوره ی تحصیل در کشور لیتوانی  بدست آورده اید سندی است که برای پذیرفته شدن شما اکتفا می کند . مسلما هر چه قدر مهارت و تخصص شما در رشته تحصیلی  بیشتر باشد ضریب موفقیت شما در گرفتن اقامت دائم در کشور لیتوانی افزایش می یابد. ضمنا علاوه برمهارت و تبحر کسب کرده در زمینه تحصیلی  در کشور لیتوانی می بایستی رشته ی تخصصی شما در اروپا پر متقاضی نیز باشد در نتیجه قبل از ادامه تحصیل در رشته ی تحصیلی در کشور لیتوانی مورد نظرتان تمام جزئیات بازار کار و رونق آن را در اتحادیه اروپا بررسی کنید .با رعایت کردن این دو شرط شخص می تواند در محاسبه به صورت عالی خود را پرزنت کرده و مجوز اقامت دائم کشور لیتوانی  در اتحادیه اروپا را از این طریق دریافت کند.

علاوه بر شیوه ها و روش هایی که برای اخذ ویزا و اقامت  دائم در کشور لیتوانی در  اروپا  در بالا ذکر شد،همچنین در خصوص اینکه شما در کشور های مختلف اروپا قصد ادامه تحصیل دارید نکاتی را باید در نظر بگیرید .عموما دانشگاه های اروپا در کشورلیتوانی  هزینه ایی را از متقاضاییان خارجی و غیر تبعه اروپا برای اجازه دادن به تحصیل کردن در کشور لیتوانی   از افراد در دانشگاه از انها می گیرند مگر در شرایطی که خود دانشگاه کشور لیتوانی در اروپا به فرد بورسیه تحصیلی بدهد که این خود مستلزم دارا بودن رزومه مورد قبول  با توجه به معیارها و ویژگی های وضع  شده برای دانشگاه می باشد در غیر صورت فرد می بایستی هزینه ی بسیار زیادی را برای تحصیل به دانشگاه در کشور لیتوانی  بپردازد .که گاهی اوقات شخص ترجیح می دهد در ازای پرداخت هزینه ی تحصیل در کشور لیتوانی ، اقدام به ثبت شرکت و اقدامات از طریق اولیه را در کشور لیتوانی  انجام دهند در ثانی مدت زمانی را که در آن کشور   لیتوانی به عنوان زمان تحصیل گذرانده فرصت این را دارد که اقامت دائم خود را  در کشور لیتوانی  بگیرد.

نکته ی قابل مطرح دیگری که مربوط به شرایط تحصیل در دانشگاه های اروپا می باشد این است که هزینه ی تحصیل در کشور لیتوانی برای افرادی که تبعیت و اقامت اروپا را دارند ناچیز و گاها رایگان است فلذا اگر متقاضی اقامت اروپا را داشته باشد می تواند به صورت رایگان در هر کدام از دانشگاه های اروپا بعضا دانشگاه لیتوانی تحصیل کند.

در آخر متقاضیان برای ادامه تحصیل در دانشگاه های اروپا این مسئله را باید به جد در نظر داشته باشند که از چه سنی شروع به تحصیل دریکی از دانشگا ه های اروپا به عنوان مثال کشور لیتوانی  می کنند زیرا که لازمه ی پذیرفته شدن شخص بعد از اتمام تحصیل در کشور لیتوانی  ، در شرکت و مشغول به کار شدن در کشور لیتوانی  وی در انجا فاکتور سن می باشد ،بهترین سن برای پیدا کردن شغل در اروپا زیر ۳۰ سال می باشد مگر در شرایط خاص و فوق العاده ای که فرد بسیار متخصص و متبحر می باشد.

لذا صرفا تحصیل کردن در یک کشورلیتوانی  دراتحادیه اروپایی مزیتی برای صدور اجازه اقامت اروپا در کشور لیتوانی به شمار نمی رود اما مدت زمان حضور و زندگی در کشورلیتوانی  به سبب تحصیل به شرطی که نهایتا منجر به کسب شغل گردد و مدت زمان حضور در کشور لیتوانی به حد نصاب زمان مورد نیاز مطابق با قانون اقامت و مهاجرت کشور لیتوانی برسد میتواند زمینه ساز صدور اجازه اقامت در کشورلیتوانی  و درمجموع اتحادیه اروپاگردد.مثلا یکی از روشهای اخذ اقامت کشور لیتوانی زندگی کردن بیش از ۵ سال در فرانسه است.لذا چنانچه در فرانسه پذیرش تحصیلی بگیرید و تا ۵ سال آنجا زندگی کنید و در انتها شغل مناسب پیدا کنید میتوانید در خواست اقامت در کشور لیتوانی  بدهید.

در شرکت مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر به شما اطمینان میدهیم که هیچ عمل غیر قانونی برای شما انجام نخواهد شد و تمام مسائل اخذ اقامت لیتوانی از طریق تحصیل و مهاجرت به لیتوانی  از طریق تحصیل به روش ۱۰۰ % قانونی برای شما انجام خواهد شد .

تلفن های تماس دفتر ما در تهران : ۲۲۸۸۷۸۱۱ – 22887812 – 22887813 – 22879934 -22879936 -22871424

ساعات کاری ما : روزهای شنبه الی چهارشنبه ۹٫۳۰ الی ۱۸ و روزهای پنج شنبه ۹٫۳۰ الی ۱۳ میباشد

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کاسپین مهاجر هیچ فعالیتی در خصوص امور کاریابی و یا ویزا کار انجام نمیدهد .