اخذ اقامت اروپا از طریق پناهندگی در ترکیه

اخذ اقامت اروپا از طریق پناهندگی در ترکیه

لازم به توضیح است که شهروندان ترکیهی از سال ۲۰۱۷ به بعد بدون ویزا مجاز به سفر به کلیه کشورهای اتحاده اروپا هستند. و این کشور کاندید پیوستن به اتحادیه اروپا و شنگن است.

پناهندگی یکی از روشهای مهاجرتی پر خطر بشمار میرود اما بسیاری از متقاضیان با اهداف گوناگون ازجمله امکان بهبود معیشتی وپیشرفت خواستار مهاجرت به کشورهای پیشرفته از جمله اروپا و بخصوص آلمان هستند،اخذ پناهندگی در ترکیه مانند سایر کشورهای اروپا و اتحادیه اروپا دارای شرایطی از قبیل اثبات عدم امکان زندگی در کشور خود ناشی از عدم امنیت و …میباشد.

مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر بدلایل فراوان از جمله نکات ذیل ،به متقاضیان توصیه میشود از روشهای قانونی و بدون ریسک جهت مهاجرت و اخذ اقامت اروپا استفاده کنند بسیاری از متقاضیان شرایط مناسبی برای روشهای دیگر دارند اما خودشان نمی دانند بنابراین ما به این متقاضیان محترم پیشنهاد میکنیم در مشاوره حضوری بر راه حل های بهتری که ما با شما در میان خواهیم گذاشت متمرکز شوید ،ذیلابرخی مشکلات پیش رو برای روش پناهندگی مختصرا اشاره شده است:

کشور آلمان نسبت به سایر ترکیهدر این خصوص پیشقدم تر بوده است اماموضوع پناهجویی به یکی از چالش‌های بزرگ کنونی جامعه آلمان بدل شده است. مشکل پناهجویی از عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به حوزه امنیت داخلی آلمان کشیده شد. پاسخگویی به بحران پناهجویی جامعه آلمان را دچار شکاف کرده است.

یونیسف شمار آوارگان را بیش از ده‌ها میلیون نفر تخمین می‌زند. بیش از ۵۰ میلیون نفر از آوارگان زیر ۱۸ سال هستند. بنا به گزارش یونیسف در سال ۲۰۱۶ حدود ۲۸ میلیون کودک در سراسر جهان به خاطر جنگ و خشونت و ۲۲ میلیون کودک دیگر نیز به خاطر فقر، افزایش جرم‌ و ‌جنایت یا دلایل دیگری چون شرایط بد اقلیمی، محل زندگی‌شان را ترک کرده و آواره شده‌اند.

آلمان در میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا در رابطه با حل بحران پناهجویی جایگاه ممتازی دارد. آلمان نه تنها نیرومندترین قدرت اقتصادی در اروپا به شمار می‌آید، بلکه تا کنون بیش از هر کشور دیگر اروپایی میزبان پناهجویان و آوارگان بوده است.

در سال ۲۰۱۶ میلادی مجموعاً ۹۸۸ هزار درخواست پناهندگی در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا ثبت شده که سه دوم این درخواست‌ها (یعنی بیش از ۶۵۸ هزار درخواست) در آلمان بوده است. ترکیهبا ۸۵ هزار و فرانسه با ۶۲ هزار درخواست در رده‌‌های دوم و سوم قرار دارند.

دود ۶۶ درصد پناهجویان واردشده به آلمان مرد و ۳۴ درصد دیگر زن هستند. از کل این پناهجویان بیش از ۷۰ درصد آنان زیر ۳۰ سال هستند. شمار پناهجویان بالای۴۰ سال تنها ۱۰ درصد است.

بنا به گفته مسئولان آلمانی تنها ۳۴ هزار پناهجو در سال ۲۰۱۶ جذب بازار کار شده‌اند که با توجه به شمار زیاد پناهجویان میزان اندکی به شمار می‌آید. یکی از مشکلات ساختاری در این زمینه ناتوانی پناهجویان برای انجام کارهای تخصصی است.

توافق اتحادیه اروپا و ترکیه در سال ۲۰۱۶ و مسدود یا محدود شدن مسیر بالکان، ورود پناهجویان به آلمان را سخت‌تر کرده است. مقایسه میان شمار پناهجویان در سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ موثر بودن این راه‌کارها را به خوبی نشان می‌دهد.

اما سیاست سخت‌گیرانه اتحادیه اروپا برای ورود پناهجویان پیامد‌های تلخ و دردناکی نیز را به همراه داشت. به راستی می‌توان گفت که در سال ۲۰۱۶ دریای مدیترانه بدل به “دریای مرگ” برای پناهجویان شد. بنا به گزارش سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۶ بیش از ۵ هزار آواره و پناهجو در دریای مدیترانه جان خود را از دست دادند. شمار کشته‌شدگان پناهجو در سال ۲۰۱۵ در آب‌های مدیترانه ۳۶۰۰ نفر بود.

بطور کلی تغییر سیاست و قوانین این نتایج را در آلمان در پی خواهد داشت: شمار ورود پناه‌جویان به آلمان کمتر خواهد شد. بازگرداندن پناهجویانی که تقاضای آنان رد شده به سرعت عملی خواهد گشت. اخراج پناهجویانی متخلف و مجرم از آلمان ابعادی گسترده‌تر خواهد یافت. شمار بیشتری از کشورها به لیست “کشور‌های امن” برای بازگرداندن پناهجویان افزوده خواهد شد.

پیشنهاد و توصیه به شما:

همانگونه که در بالا اشاره شد اخذ اقامت اروپا به روشهای دیگری بجز پناهندگی بدون ریسک بوده و به تجربه به ما ثابت شده است که متقاضیان ایرانی برای پناهندگی به اروپا نسبت به سایر ملیتها از جمله عراق ،سوریه،پاکستان،افغانستان و بسیاری کشورها از این دست شانس کمتری برای پذیرش پناهندگی دارند .

با توجه به نکات در خور توجه فوق الذکر ،مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر روش پناهندگی را برای مهاجرت برای متقاضیان مناسب نمیدانند،در حالیکه همین متقاضیان شرایط بهتری برای گرفتن اقامت اروپا از روشهای دیگر دارند،برای تطبیق شرایط خود با سایر روشها با مشاوران ما تماس حاصل فرمایید.

شما میتوانید با حضور در دفتر ما و مشاوره و پرکردن فرم ارزیابی شرایط خود را با روشهای قانونی مهاجرت ترکیه مقایسه کنید و مناسبترین روشها را با توجه به واقعیتهای زندگی و شرایط اعلام شده طوری انتخاب کنید که پروسه اخذ اقامت تا ۵ سال رسیدن به شرایط اقامت دائم دچار مشکل نشود و در واقع روشی قانونی را ما به شما پیشنهاد میکنیم که با شرایط شما برای اخذ اقامت دائم اروپا مطابقت دارد.

اطلاعات بیشتر را از سایت ما مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر www.caspianmohajer.com دریافت کنید.

جهت هماهنگی جلسه مشاوره با همکاران مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر با تلفنهای ۱۳-۲۲۸۸۷۸۱۱ تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *