اخذ اقامت ترکیه (اقامت اروپا) از طریق ازدواج

اخذ اقامت ترکیه   (اقامت اروپا) از طریق ازدواج

 

اساسا موضوع مهاجرت از جمله مقولات امور حقوق بین الملل است و مهاجرت زير مجموعه تعاريف حقوق بين الملل خصوصي است . بحث ازدواج با تبعه يك كشوردیگرمطابق قانون اقامت و مهاجرت کشورها یکی از روشهای است که منجر به مجوز اخذ اقامت میشود. منظور از اقامت ، اقامت كوتاه مدت ؛ ميان مدت ؛ بلند مدت و يا دائمي ميباشد. در تعاريف في مابين تابعيت و اقامت، ذكر اين نكته إلزامي است كه اخذ تابعيت ترکیه   و اخذ اقامت ترکیه    فرايندهاي خاص ,متفاوت و مشخص خود را دارند. در اینجا درخصوص اخذ اقامت ترکیه   از طریق ازدواج اشاره خواهیم کرد . ممکن است شخصی قصد ازدواج با یک نفر تبعه  ترکیه  را داشته باشد، لازم است بدانید که اخذ تابعیت  ترکیه  از طریق ازدواج عمل حقوقی محسوب می شود و دارای آثار حقوقی بسیاری است . آیا ازدواج یک نفر تبعه ترکیه با یک نفر تبعه خارجی منجر به اخذ تابعیت کشور  ترکیه  می شود ؟ کسی که قصد ازدواج با یک تبعه  ترکیه  را دارد ، چه پروسه حقوقی و قانونی را بایستی بگذراند ؟ متقاضی ازدواج با یک تبعه  ترکیه  چه مدارکی بایستی تحویل دهد ؟ متقاضی ازدواج با یک تبعه  ترکیه  جهت اخذ ویزای ازدواج به چه مرجعی باید مراجعه نماید ؟

در مباحث مربوط به اخذ تابعيت كشور ترکیه  از طریق ازدواج تابع قوانين ساير كشورهاي اروپايي در اتحاديه شنگن ميباشد. اما توجه کنید که ازدواج با تبعه  ترکیه  به منظور اخذ اقامت  ترکیه  در صورت اثبات ازدواج منجر به اخذ اقامت موقتترکیه    و نه اقامت دائم میشود و مساله تمدیداقامت تا رسیدن به شرایط اقامت دائم  ترکیه   منوط به حفظ شرایط اولیه اخذ اقامت موقت می باشد,

توجه کنید اصولا تمدید اقامت موقت در ترکیه  (اقامت اروپا) به هر روشی که اقامت موقت گرفته اید با حفظ همان شرایط مربوط به آن روش امکان پذیر است ,مثلا اگر شما از طریق تمکن مالی اقامت موقت اروپا را اخذ کرده اید تمدید اقامت نیز با همان شرایط روش تمکن امکان پذیر است ؛در روش ازدواج نیز به همین ترتیب عمل میشود.

ضمنا بحث احراز تمکن مالی ، تبعه ترکیه   جهت ازدواج با تبعه خارجی یکی از شرایط اداره مهاجرت کشور  ترکیه  بشمار میرود,بنابراین اثبات صلاحیت مالی اداره زندگی مشترک امری ضروری برای اداره مهاجرت  ترکیه  بشمار میرود.

مضافا تامین خانه به اندازه مناسب براي زندگي هر دو و در حد استاندارد زندگيشان زمان ورود و عزيمت همسر به  ترکیه  داشته باشند.

مصاحبه در سفارت ترکیه در کشور مبدا ، در خصوص ازدواج با تبعه  ترکیه   یکی از مراحلی است که از حساسیت بالایی برخوردار است,در زمان مصاحبه در سفارت و یا کنسولگری ، سوالاتی از متقاضی ازدواج پرسیده می شود . از جمله اینکه ؛

– خلاصه ای از زندگی تان ، از ابتدای تولد ، دوران تحصیلی ، وضعیت شغلی ، سطح درآمد ، تحصیلات از دبستان تا دوران دانشگاه و …..

– در صورتی که ، سابقا همسری داشته اید ، بایستی حتما به ان اشاره نمایید.

– زمان آشنایی با همسرتان و مدارکی جهت اثبات دوران نامزدی و ازدواج و آشنایی تان.

– اثبات تمکن مالی .

– اثبات مدرکی جهت نشان دادن محلی مناسب جهت اسکان زوجین

-آیا آشنایی به زبان  ترکیهی  یا انگلیسی دارید ( بدین معنا تبعه خارجی که قصد ازدواج با یک تبعه   ترکیه  را دارد ، نشان دهد که آگاهی و آشنایی به زبان ترکیهی  دارد و می تواند با همسر آینده خود به راحتی تعامل و ارتباط برقرار نماید(

-اطلاعاتی در خصوص اینکه ، دوران آشنایی متقاضیان تبعه خارجی با تبعه   ترکیه  چگونه می گذرد ؟

– شغل و میزان درآمدشان

–  محلی سکونتی که زوجین ، برای زندگی با یکدیگر در نظر گرفته اند ، چگونه فضایی است و شامل چند اتاق می باشد ؟

– در صورتی که فیلم و عکس و محتوی چت و مکالمات خصوصی متقاضیان ازدواج با یکدیگر موجود باشد ، بایستی ارائه گردد و همچنین اگر در این مدت اگر با یکدیگر سفری رفته باشند و رفت و آمد خانوادگی داشته باشند ، مدارک خود را تقدیم نمایند.

پس از اینکه مصاحبه در سفارت   ترکیه از متقاضیان ازدواج با یکدیگر انجام گردید و رابطه فی مابین آنها جهت ازدواج اثبات گردید ، ویزای  ترکیه   به مدت زمان دو سال ، به آنها ارائه خواهد گردید .

شما میتوانید با حضور در دفتر ما و مشاوره و پرکردن فرم ارزیابی شرایط خود را با روشهای قانونی مهاجرت کشورهای اروپایی مقایسه کنید و مناسبترین روشها را با توجه به واقعیتهای زندگی و شرایط اعلام شده طوری انتخاب کنید که پروسه اخذ اقامت تا ۵ سال رسیدن به شرایط اقامت دائم دچار مشکل نشود و در واقع روشی قانونی را ما به شما پیشنهاد میکنیم که با شرایط شما برای اخذ اقامت دائم اروپا مطابقت دارد.

اطلاعات بیشتر را از سایت ما مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر www.caspianmohajer.com دریافت کنید.

جهت هماهنگی جلسه مشاوره با همکاران مشاوران بین الملل کاسپین مهاجر با تلفنهای ۱۳-۲۲۸۸۷۸۱۱ تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *