ویزای زیر 18 سال

ویزای تحصیلی زیر ۱۸ سال

تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال در خارج از کشور و مزایا و مشکلات آن

تحصیل در خارج از کشور فرزندان زیر ۱۸ سال:

همواره میلیونها نفر در دنیا برای ادامه تحصیل و به نوعی مهاجرت به خارج از کشور اقدام میکنند.ایران نیز از این امر مثتثنی نیست و حتی به نوعی نرخ مهاجرت و اعزام فرزندان زیر ۱۸ سال از طرف والدین به خارج از کشور  در ایران بالاتر است.امروزه کمتر خانواده ای در ایران فاقد چنین تفکری است.حتی این موضوع به دغدغه روزمره والدین و نگرانی از آینده فرزندان زیر ۱۸ سال تبدیل شده است.

اما در این ارتباط متاسفانه به دلایل گوناگون در کشور ما مراجع رسمی و اطلاعات شفاف و قابل اعتماد وجود ندارد. و همیشه خانواده ها برای فرزندان زیر ۱۸ سال در میان انبوهی از تبلیغات درست و یا نادرست، قدرت تشخیص مراجع با اطلاعات شفاف و دقیق را ندارند.در ذهن همه افراد سوالات بیشماری در خصوص تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال شکل میگیرد. و برخی در پی کسب اطلاعات درست به مراجعی از طریق وبسایتها و شبکه های اجتماعی برای کسب اطلاعات درست جهت تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال روی می آورند، و در مقطعی نسبت به انجام اقدام عملی در این حوزه به اصطلاح گرم میشوند و قدم بر میدارند و پس از رفت و آمد فراوان بدلیل شنیدن اطلاعات بعضا ضد و نقیض از منابع گوناگون در خصوص موضوع واحد ،نهایتا دلسرد میشوند و سر جای خود مینشینند!البته این دسته افراد دست بر دار نیستند.و در مقطعی دیگر دوباره وسوسه میشوند و این دور تسلسل ادامه دارد.

برخی دیگر نیز از طریق کسب اطلاعات نادرست برای تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال اقدامی میکنند و نتیجه نمیگیرند.و  تعدا د معدودی بعضا نتیجه نیز میگیرند.

منابع مورد اعتماد اطلاعات تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال:

توجه داشته باشید به لطف وجود امکانات دیجیتال امروزی و اینترنت و شبکه های اجتماعی،شما میتوانید برای تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال ،هر نوع اقدامی و در هر حوزه انجام دهید ، توصیه ما اینست که قبل از هر گونه تصمیم گیری، از طریق اینترنت و فضای مجازی ، برای تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال ،ابتدا از چند منبع (نه یک منبع) اطلاعات مشترک آنها را استخراج کرده و با هم مقایسه کنید.اگر با دقت به اطلاعات مشترک کسب شده توجه کنید، عملا در همان ابتدا چند منبع را با بررسی حتی سطحی فیلتر خواهید کرد.و از اطلاعات نادرست و گزافه گویی آنها مطلع میشوید.و در نهایت با این شیوه شما قادر خواهید بود مراجع بهتری برای تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال را انتخاب کنید.

کارشناسان ما در طی سالیان گذشته در مواجهه با متقاضیان مهاجرت و اعزام فرزندان زیر ۱۸ سال، برای تحصیل به خارج از کشور به این نتیجه رسیده اند که تقریبا سوالات متقاضیان ، یکسان بوده و لذا ما در صدد بر آمدیم تا مروی به شرح ذیل بر سوالات شما داشته باشیم:

چه کشوری را برای تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال خود انتخاب کنیم؟

کدام مدرسه را برای فرزندان برگزینیم؟

چه سنی برای فرستادن فرزندان به خارج از کشور برای تحصیل مناسب تر است؟

آیا امکان اعزام فرزندان زیر ۱۸ سال به خارج از کشوربدون والدین وجود دارد؟

در کدام کشور بدون والدین امکان تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال فراهم است؟

آیا امکان ویزای همراه برای فرزندان زیر ۱۸ سال وجود دارد؟

کدام کشور ویزای والدین به عنوان همراه فرزند زیر ۱۸ سال را می دهد؟

آیا تحصیل فرزندان زیر۱۸ سال در خارج از کشور به صلاح والدین است؟

آِیا فرستان فرزندان زیر ۱۸ سال برای تحصیل ارزش هزینه کردن دارد؟

مزایا و معایب تحصیل فرزندان در خارج از کشور چیست؟

ما در این مقاله بصورت دقیق و شفاف در خصوص پاسخ سوالات مذکور ،اطلاعات جامعی به منظور کمک به تصمیم گیری شما برای فرستادن فرزندان زیر ۱۸ سال خود برای تحصیل به خارج از کشور ارائه میکنیم.این اطلاعات برآمده از تجربیات کارشناسان ما ، در آنالیز اهداف و شرایط شما در مقایسه با شرایط کشورها برای شمار زیادی از افراد مشابه می باشد.بدیهی است آشنایی شما طی مشاوره حضوری با شرایط کشورها برای تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال ،موجب خواهد شد تا از شرایط تردید و دو دلی ، خارج شوید و قادر باشید تصمیم درست در مورد اعزام تحصیلی فرزندان زیر ۱۸ سال به خارج از کشور بگیرید.

مزایای تحصیل در خارج از کشور:

ذیلا فهرست وار مزایا ی تحصیل فرزندان در خارج از کشور ارائه میشود:

پذیرش دانشگاه بدون کنکور

یکی از دغدغه های والدین ، تحصیل فرزندان و انتخاب رشته تحصیلی و موفقیت فرزند از طریق کنکوردر رشته مورد نظر است. امروزه در ایران صرفا ورود به دانشگاه دغدغه و نگرانی دانش آموزان و والدین نیست بلکه ورود در رشته های خاص و عبور از سد کنکور برای رشته های خاص ، مد نظر است ، که در این خصوص چالش های فراوانی پیش روی دانش آموزان است.صرف از از اینکه متاسفانه ، تعداد بیشماری از فارغ التحصیلان در رشته های خوب و دانشگاه های معتبر در داخل کشور ،فرصت شغلی ندارند!

 اما چنانچه والدین در خصوص اعزام فرزندان زیر ۱۸ سال برای تحصیل به خارج از کشور اقدام کنند. آنها پس از اخذ دیپلم بدون کنکور و بصورت رایگان در دانشگاه های معتبر در خارج از کشور مشغول خواهند بود.و فرصت شغلی مناسب نصب آنها خواهد شد.

اما چنانچه دانش آموزان در ایران دیپلم بگیرند. برای تحصیل دانشگاه خارج از کشور باید شهریه به پردازند.

به این نکته نیز توجه کنید که درست است که هزینه تحصیل فرزندان زیر ۱۸ سال در مدارس خارج از کشور ، نسبتا زیاد است و اگر مدارس شبانه روزی باشد و به عبارتی پانسیون باشد، این هزینه ها بیشتر نیز میگردد. اما در عوض هزینه دانشگاه رایگان خواهد بود.

  تقویت زبان

مشکل زبان یکی از چالش های جدی بسیاری از افراد در ایران می باشد.با توجه به کمبود کلاس زبانهای معتبر به خصوص در شهرستانها ، تعدار زیادی از این افراد با موسسات زبان موجود ،سطحی از زبان در حد معمول را کسب میکنند. اما این سطح معمولا برای ادامه تحصیل آکادمیک کافی نخواهد بود.

به تجربه ثابت شده است که دانش آموزان در محیط خارج از کشور از طریق بر قراری ارتباطات روزمره به مراتب سطح زبان بهتری نسبت به ، کلاس های آموزشی کسب میکنند.اگرچه در ابتدای ورود کلاس های آموزشی نیز مکملی تقویتی جهت بهبود زبان خواهند بود.

موفقیت فرزندان شما در زندگی و آینده شغلی نیازمند داشتن دو بال مهارت سخت و مهارت نرم است.بسیاری از فرزندان علیرغم داشتن کیفیت تحصیل(مهارت سخت ) متاسفانه فاقد مهات نرم هستند. مهارت نرم همان  امکان سازگاری با محیط و انعطاف پذیری و استقلال است که بیشتر فرزندان از آنها محروم هستند. کسب مهارتهای نرم مستلزم تعاملات اجتماعی فرزندان ما با دیگران است. بر قراری چنین تعاملی که لازمه کسب مهارتهای نرم است بدون زبان میسر نخواهد بود. بنابر این تقویت زبان زمینه را برای بر قراری ارتباط با دیگران در خارج از کشور برای فرزندان فراهم میکند.

  تقویت اعتماد به نفس

تحصیل در خارج از کشور برای فرزندان ما موجب تقویت اعتماد به نفس آنها خواهد شد.تعاملات اجتماعی فرزندان با محیط خارج ، سازگاری با محیط و انعطاف پذیری از جمله مهارتهای هستند که

موجب تقویت اعتماد به نفس در آنها خواهد شد.بدیهی است چنین فرصتی در داخل کشور برای فرزندان شما وجود ندارد.زیرا در این سبک از زندگی ، فرزندان شما مجبور هستند با مشکلات بصورت مستقیم دست و پنجه نرم کنند،خود را بهتر بشناسند ، درک واقعی تری از محیط اطراف خود پیدا کنند و روشهای حل مسئله را شخصا بیابند.

تعامل با فرهنگ جدید

تحصیل فرزندان در خارج از کشور این امکان را فراهم میکند تا آنها با فرهنگ ملل دیگر آشنا شوند ،علی الخصوص اینکه در چنین محیطی به دلیل وجود افراد از کشورهای مختلف ،آنها با دوستان جدید آشنا شده و با فرهنگ و تمدن سایرین مانوس می شوند.این آشنایی و تعامل با ملل دیگر موجب وسعت دید و تقویت روابط اجتماعی فرزندان شما می شود.این فرصت موجب ایجاد شبکه ای از ارتباطات با دیگران شده و ارزش افزوده فراوانی در تعاملات اجتماعی برای افراد ایجاد می شود.کسب آینده شغلی نیز رد گرو داشتن ارتباطات با دیگران و به اشتراک گذاری اطلاعات مفید میان آنها خواهد شد.

فرصت های شغلی بالاتر

همانگونه که اشاره شد در امروزه روز ایران ، به فرض تحصیل فرزندان شما در رشته های مناسب و حتی در دانشگاه های معتبر داخلی، به کرات شنیده میشود که برای بسیاری از فرزندان ما ، فرصت های شغلی مناسب وجود ندارد. اعتبار سنجی این ادعا خیلی مشکل نیست، کافی است در محیط کار خود و در مجموعه خانواده ها و بستگان و فامیل خود قدری توجه و تفحص کنیم ، ملاحظه میکنیم کم نیستند افراد موفق فارغ التحصیل، در پی بر قراری ارتباطاتی جهت کسب فرصت شغلی باشند.اگرچه بعضا از طریق رانتها برای برخی این امکان فراهم است که در آن صورت نیاز به رشته مناسب و دانشگاه معتبر  هم نخواهد بود. اما فکر کنید که چه تعداد از افراد جامعه از چنین شرایط و امکانی بر خوردار هستند.

در عین حال چنانچه فرزندان شما به موقع در خصوص تحصیل در خارج از کشور اقدام کنند، شرایط برای آنها فراهم خواهد شد که با تحصیل در مدارس خارج از کشور دیپلم را اخذ نموده و بدون کنکور وارد دانشگاه در رشته دلخواه شوند.توجه کنید که اخذ دیپلم در خارج از کشور این امکان را میدهد که هزینه تحصیل فرزندان شما در دانشگاه رایگان باشد.موضوعی که اعزام دیپلمه های داخل به خارج برای مقطع کارشناسی نیازمند تامین هزینه خواهد بود.

مضافا پس از فارغ التحصیلی بدلیل داشتن دو بال سخت و نرم ، برای فرزندان شما فرصت های شغلی مناسبی فراهم خواهد شد.این دو بال از طریق کسب مدرک تحصیلی معتبر به عنوان بال مهارتهای سخت و اعتماد به نفس،انعطاف پذیری و سازگاری با محیط ، تسلط بر تعاملات اجتماعی موثر به عنوان مهارتهای نرم فراهم می گردد. توجه کنید که تدوین رزومه تخصصی ، شرط لازم جهت اپلای شغلی در خارج از کشور بشمار میرود، و فراموش نکنید که اطلاعات مرتبط با مهارتهای نرم و سخت خود را بصورت کاملا حرفه ای در تدوین رزومه جا نمایی کنید. این روش به شما کمک میکند تا رزومه خود را بصورت کاملا واقعی و حرفه ای تدوین کنید.

 معایب و مشکلات تحصیل در خارج از کشور

دلتنگی و احساس غربت در خارج از کشور

کمتر کسی است در سراسر جهان وجود دارد ،که مهاجرت کرده باشد و با این نوع احساس بیگانه باشد.این موضوع در بین شرقی ها و علی الخصوص ایرانیان بسیار پر رنگ تر است. زیرا فرهنگ ایرانی با عواطف و احساسات بیشتر از سایر ملل درگیر است.ما عموما وابستگی خانوادگی و فامیلی بیشتری نسبت به سایر ملل داریم.و لذا مهمترین مشکلی که در بدو امر برای فرزندان شما در خارج پیش می آید،مساله احساس غربت و دلتنگی است.زندگی در محیط جدید نیازمند ساز و کارهای جدید است.اما معمولا به مرور زمان و با تسلط فرد به زبان محل زندگی و آشنایی با فرهنگ جدید و مشغله تحصیلی ، زمان فکر کردن در خصوص این مشکل محدود تر شده و به مرور فرزندان با وضعیت جدید سازگار تر خواهند شد.

سازگاری با محیط، یافتن دوستان جدید، انعطاف پذیری و تقویت اعتماد به نفس ومشغله تحصیلی همگی عواملی سازنده جهت کنترل و کاهش وزن عامل غربت و دلتنگی در خارج از کشور خواهد بود.

بد نیست نیم نگاهی از زاویه دیگر به مسئله بنگریم .در روزگاران قدیم حدود ۷۰ سال قبل برخی افراد متمول ، فرزندان خود را برای تحصیل به اروپا وآمریکا می فرستادند.در آن موقع از فضای دیجیتال خبری نبود حتی ارتباط تلفنی نیز نبود بعدها که این امکان فراهم شد ، مردم در میدان توپخانه تهران در مرکز مخابرات ،در صف مکالمات بین المللی ساعتها منتظر می ماندند تا نوبتشان بشود و از سوی بلند گو به سوی کابین مکالمه راهنمایی شوند تا صدای بسیار بی کیفیت و قطع مکالمات مکرر را تجربه کنند.

امروزه با تحولات شگرف فضای دیجیتال و با وجود امکانات فضای مجازی و گوناگونی اپلیکیشنهای ارتباطات ، واژه دلتنگی و غربت برای خارج نشینان معنی واقعی خود را از دست داده است.والدین در هرکجا باشند چه زیابان ، محل کار و یا منزل در هر لحظه و هر کجا براحتی از طریق اپلیکیشنهای کاربردی با فرزند تان بصورت صدا و تصویر در تماس هستید. این موضوع امروزه سطح دلتنگی و غربت را بطور قابل ملاحظه ای کاهش داده است.

هزینه های بالای تحصیل و زندگی در خارج از کشور

توجه به این نکته ضروری است که اساسا هزینه های تحصیل و زندگی در خارج از کشور بسیار بیشتر از داخل کشور است.حتی در کشور ترکیه ،که بنظر میرسد هزینه کمتری دارد اما در تبدیل ارز و ملاحظه با هزینه های روزمره متوجه تفاوت هزینه ها خواهید شد. بدیهی است که هزینه ها در کانادا و اروپا به مراتب بیشتر است.لذا والدینی که قصد فرستادن فرزندان خود به خارج از کشور برای تحصیل را دارند باید اطلاعات کاملی از هزینه های تحصیل در مدارس ،دانشگاه ها و هزینه های مسکن خوابگاه و زندگی را قبل از اعزام کسب کنند. توجه به این نکته ضروری است که معمولا پذیرش تحصیلی مدارس فرزندان زیر ۱۸ سال از طریق مدارس خصوصی و بین المللی انجام میشود ،اگرچه در برخی از این گونه مدارس امکان تامین بخشی از هزینه به عنوان بورس تحصیلی میسر است اما بطور کلی والدین باید پیش بینی هزینه های تحصیل بخصوص در مورد مدارس شبانه روزی و به اصطلاح پانسیون را به جان بخرند ، تا در آینده پس از اخذ دیپلم در خارج از کشور امکان تحصیل رایگان در دانشگاه برای فرزندان فراهم گردد.

نتیجه گیری:

علیرغم مشکلات و معایب بر شمرده شده در فوق و با توجه به آینده ناپایدار داخل کشور به والدینی که شرایط مالی مناسبی دارند توصیه میشود ،با انجام مطالعات جامع و کسب اطلاعات صحیح اقدام کنند. در واقع با ارزیابی اهداف و شرایط خود ، با مشاوران ذیصلاح این حوزه در ارتباط باشید. تا با انتخاب منطقی و شناخت کامل ، مسیری مناسب برای آینده فرزندان خود انتخاب نمایید.فراموش نکنیم که مهاجرت و یا فرستادن فرزندان به خارج از کشور نه نوش دارو و نه سم است!

سخن پایانی:

هر چیز را بدست آوری ،چیزی دیگر را از دست خواهی داد، استثنا هم ندارد!!!!همواره در این بده بستان باید دید که کدام کفه سنگین تر است و چقدر سنگین تر است ؟آیا اساسا ریسکی در کار است؟ آیا ارزش ریسک دارد؟ چقدر؟

در نهایت تاکید میکنیم که  نه ما و نه دیگران معجزه نمیکنند. کارشناسان ما نسخه واحدی برای همه افراد ندارند. چه بسا مهاجرت و فرستادن فرزندان زیر ۱۸ سال ،به خارج از کشور برای تحصیل ،برای برخی “نوش دارو” و برای برخی “سم” باشد!!! در هر حال جهت تشخیص این موضوع ، آگاهی از مزایا و معایب اعزام فرزندان زیر ۱۸ سال در خارج از کشور و چالش های مرتبط با آن، حرف اول و آخر ما است .والسلام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا